Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bit av mitt hjärta

Solglitter i Adriatiska havet
en bit av mitt hjärta föll
stannade kvar bland de vita stenarna
på stranden i Promajna




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 844 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-21 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP