Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN MENINGSLÖSA PROBLEMATIKEN

Det  var  en  gång i tidernas  begynnelse,
ett  problem  som  blev  till ett  problem
enbart  inför sig  självt, där  själva  prob-
lemet var att det inte fanns någon orsak
till dess uppkomst.

Det  problematiska  i dess  verkan  utan
orsak  bestod  således  i  en  meningslös
problematik,   därför  att  ingen  ville  se
dess orsak.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-22 23:06



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Du fångar många områdens grundproblematik i allmänhet
men socialrättens område i synnerhet ...
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP