Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musikfil: TAN DUN & YO-YO MA - ”Farewell” (Crouching Tiger, Hidden Dragon 'Soundtrack')


Vagga mig till ro

 

 

 

 

fyra väggar

med ett ihåligt tomrum

innanför

 

sprickorna i parketten skriker tysta

 

orden var jaget

men färgerna bleknar alltmer

snart är dom vita

 

vita igen

 

vita som snöfallet

utanför mitt fönster de violetta

snöflingorna

 

kylan i dina ord

ökade min förminskning i går

på kvällen

 

densamme

 

krymper mig nu

till en liten våt fläck här

på din nakna fot

 

skölj inte bort mig ännu

 

torka mig nu

med en mjuk frottéduk

och stänk en droppe

av din parfym

 

 över min trötta barnasjäl

 

vagga mig sakta

och sjung vår vintersång

med mina ord

 

just nu




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-23 06:38

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Djupa saker Du beskriver här.
2016-10-15

    Dan Myrbeck
Om att jaget tappar sin styrka..
Tänkvärt o bra.
2016-09-23

  Anya VIP
En försiktig uppmaning om att bli sedd....så läser jag. Barnet till den vuxne. Tycker särskilt om droppen av din parfym...så talande.
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP