Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland går det en sådan där tanke genom ens huvud eller kropp. Tänk om. Fast en föredrar kanske den andra betydelsen som i exempelvis 'Tänk om bara framtiden fanns'. Istället för 'tänk om, tänk inte sådär, utan ändra dig'.


Tanken som slog




Om en är kvar i soffan
hur kan en då samtidigt
bli sedd i duschen?

Tankens kraft eller
känslan om du så vill
som om livet vore en pjäs.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 548 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-26 14:12



Bookmark and Share


  Nanna X
Life is a stage, and men and women are merely players.
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP