Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septembertanka(r)

 

 

Septembers dofter

stjärnklara nätter månsken

över nattsvart tjärn

gnistregn från sprakande härd

sprider ljus i kall mörk värld

 

vävstolen dunkar

böljande hav skepp i kvav

blåvingens skugga

över skimrande ängar

piprök stiger mot taket

 

avklädda minnen

driver fram bak molnbankar

gardinen rister

då granngårdshunden skallar

utan skyl livet naket

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Fale Bure VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-24 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP