Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Neil Youngs Fredsförklaring på pallen vid sängen


Servettbagatell 153

 

 

Pressbyrån står till

tjänst när ögonen tåras

och näsan snorar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-24 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP