Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförklarlig bagatell 154

 

Har tårar en röst

skänker solsken tröst vaggar

molnen vid mitt bröst

lättnaden väger mer än

alla tårar som har spillts

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-24 17:54



Bookmark and Share


  SweetTouch
"Lättnaden väger mer än alla tårar." Gillade det!
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP