Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista dansen...bagatell 155

 

 

Skärvor av krossat

glas livets mosaik skör

glittrande kristall

heta danser ljuv musik

varm igår idag iskall




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2016-09-24 19:08



Bookmark and Share


  SweetTouch
Fin. En tanka, eller hur...?
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP