Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Sweet Touch...tack!


Bockfot och blå viol...ingen bagatell 156

 

 

Ondskan osynlig

men bränner i magen och

sliter i själen

ett påklistrat leende

döljer ett tveeggat svärd

 

som skär tilliten

i bitar när passionens

glöd falnat fryser

hon till is vid varje ord

som väller fram ur hans mun

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-24 20:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'Smakar det så kostar det', här blott sagt med dessa ord. Som omskrivning passar det bra med just egna sanningar.

2016-09-24

  SweetTouch
Det där leendet verkar direkt livsfarligt...
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP