Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väljer de lyckliga minnena...bagatell 157

 

 

Strör rosenbladen

ett och ett över graven

glömmer törnena




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2016-09-24 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP