Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arytmisk bagatell 159

 

 

Öar i strömmen

åtskilda i drömmen dras

ner i avgrunden

vaknar med ett ryck letar

avtryck av dig på kudden

 

dina andetag

blott ett minne byter till

nytvättat örngott

livet ibland tufft andas

igen vädrar morgonluft

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-25 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP