Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sent i september...bagatell 162

 

 

Kan du se barnets

blick i mina åldrade

ögon ser du mig

kan du känna vågorna

svalla som havet över

 

grynnan och hettan

flamma upp i ditt bröst en

bister vinterdag

känna fjärilens vingslag

viska kärleksfullt bakom

 

din rygg skednära

öppna dörrar till slutna

rum sjunka in i

min dröm älska mig för den

jag är och dela varat

 

tiden har sin gång

efter sommar kommer höst

när löven faller

bidar knopparna sin tid

men vår tid är här och nu




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-25 17:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert skaldat!
2016-09-28

  Karina"Kia"
Helt otroligt vackert om åldern som speglas i årstid..och exakt i nuet!

Denna va skarpt läge och den tänker jag lägga bland mina i min bokmärkshylla hos mig!
Tackar!
2016-09-28

    carinamnm
Kärlek.
2016-09-26

  SweetTouch
Ah, så fint. Läser den om och om igen...
2016-09-25

  Öknens Ros VIP
fint skaldat..
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP