Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgeslös

Tittar ut genom mitt fönster högt där uppe far de om kring så lätt vita ibland mörka och skrämmande.Moln som far kring som ulltussar.De tar mig bakåt i tiden till den sorgeslösa barndomen .Då brukade jag ligga i min säng och studera dom....länge.Ibland kund jag känna doften av nybakta bullar.Hon fanns där då.Min mamma alltså.Hon är borta nu sedan ett år tillbaka.Men när jag idag tittar ut genom mitt fönster och ser de vita ulltussarna då vet jag att hon är sorgeslös.``N´´.




Övriga genrer av ``N´´
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-27 13:15



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Minnen i sinnen förknippas...

Känslan lättsinnig med ulltussar till moln genom ett fönster ...Då!
2016-10-01

  Zandor
fint...
2016-09-27
  > Nästa text
< Föregående

``N´´
``N´´