Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen höst

Äntligen höst på riktigt
morgondimma som skymmer
tveksam grå gryning
blekt solljus en kort dag
ljumma eftermiddagstimmar

trädens löv lyser i rött och guld
och luften blir klar som glas

jag visste inte att jag längtade.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 517 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-29 12:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Du målar vackra höstbilder med dina ord!
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP