Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självbild framför spegeln...bagatell 170

 

 

Ingen annan ser

dig såsom du ser dig själv

och tur är väl det




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-28 11:55



Bookmark and Share


  SweetTouch
...och kanske synd, på samma gång...?
2016-09-28

    frun
Vilket århundrade kommer du från?
Spegeln visar din skönhet och dina skavanker.

Blå ögon, cendréfärgat hår,
liten puckel på näsan, aprikosfärgad hy,
friska kinder.

2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP