Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resonans 13 (På ljudspelare)


Prydnad

Jag behövde
din trygghet
och frågade:
Vill du bli
min vardag?
Du log,
du redde ut.
Sedan sa du ja
och gav mig
ditt inre yttre.

*
Dikten uppläst


Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-09 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP