Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvärjelse...bagatell 176

 

 

Kyss mina ögon

god natt lägg dig bakom mig

skednära min skatt

vaka över mig när jag

glider in i min drömvärld

 

så jag får vara

helt rofyllt i mitt vara

med dig hudnära

krama rädslorna på flykt

så att kärleken når fram

 

till dig min kära




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-29 00:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det litet lustiga är att min läsning av dina texter eller din läsning av något jag skrivit. Du inte kan gå tillbaka och vara som förut, som opåverkad. Du är som ofrivilligt påverkad ständigt i som förändring av vad du själv upplever.
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP