Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ JAKT EFTER DIAGNOSERNAS UPPHOVSMÄN IX

Av 100 patienter inom psykiatrin  uppbär  unge-
fär 80 fel diagnos, av det faktum att någon vård
ej  förekommer,  mer  än  att  göra   patienterna
sjuka på allvar.

Finns det en enda vårdare och psykiatriker som
är fullkomligt  frisk och utan  alla  de  diagnoser
som de så  vårdslöst och inkompitent  sätter  på
andra ?  ofta finna man  fler  psykiska  deffekter
på  dem  än  patienterna, men  som de kan dölja
genom  sitt  yrke  och  projicera  på  patienterna,
grymt ! som att äta eller låta sig ätas.

Visst  förekommer  det att psykiatriker och sköt-
are  försöker  göra en humanistisk  insats i vård,
och där kan  det  ju slå fel ut att  vissa  patienter
fejkar en psykos, vilket  ju ställer psykiatrin und-
er prövning, men det jämnar kanske ut sig i och
med alla felaktiga diagnoser i övrigt.

Sveriges utrikesminister mördades av en av läke-
medelsindustrins   kunder   tillika  patient  inom
rättspsykiatrin, där samhället får de monster det
själva ammat med  kemiska droger och felaktiga
diagnoser.
-






Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-29 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP