Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Internationell press skriver om Sverige.


Ska återställa obligatorisk militärtjänst från och med 2018.

Landet har meddelat att det kommer att återställa den militära lösningen, från och med 2018

Sverige meddelade på onsdagen att det skulle återställa obligatorisk militärtjänst från och med 2018.

Efter hans dämpning, 2010, det är komplicerat, rekrytera i armén med tanke på att detta land vill vara bättre beredd att försvara sig, berättar AFP.

 

Enligt slutsatserna i en rapport av en tidigare medlem av ett fördetta försvarsministeriet, för värnplikten kommer att återställas till alla svenska medborgare födda efter 1999.

 

Åtgärden kommer att vidarebefordras i parlamentet, säkert gör det föremål för en samsyn mellan regeringen i vänster och center-höger oppositionen.

 

I 2010, Sverige, som inte har känt någon väpnad konflikt i området eller över två århundraden, gav upp värnplikten, infördes för första gången 1901, men anses olämpliga för en moderna behov.

 

Det tog bara fem år att dra slutsatsen att en militär karriär i 10 min och inte för mycket tidigare generationer som inte bär aldrig en kasern.

Cirka 4 000 unga svenskar skulle kallas under flagg varje år.

 

"Jag hoppas att vi hittar en väg till ett stabilare sätt att rekrytera, robust och funktionell, ”sade under en presskonferens, försvarsminister i Sverige Peter Hultqvist.

 

Inom två år han hade makten, har vars regering valt att öka Hultqvist budget för försvar, eftersom det under de två decennierna som följde det kalla kriget svenska armén var 'gjort' regimen.

 

I mitten av september återvände armén permanent regimen på Gotland från Östersjön, diskuterar om detta land förmåga att försvara territoriet mot Ryssland.

 

Återställa obligatorisk militärtjänst är ett intelligent förslag, med tanke på att vi kan se många år som frivilligarbete inte är tillräckligt att ge armén soldater, både kvantitativt och kvalitativt ', kommenterade, för Pressbyrån TT, John Osterberg, forskare i skolar av kickstudierna av försvar.

 

Sverige är inte medlem i NATO, men delta i partnerskap för fredsprogrammet, som lanserades 1994 att utveckla militärt samarbete mellan Nordatlantiska fördraget alliansen och icke-medlemsländer.

 




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-29 15:34



Bookmark and Share


  Federico Romano
Många SD anhängare kommer att söka, fred når man inte om man är beredd att döda utan att ifrågasätta en order.. Blir uppriktigt ledsen av dagens våld i världen och att Sverige följer efter som i leken följa Jhon, Ha en bra kväll Diana..
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP