Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrktrappan 2


Prydnad
symbol för kyrktrappa
Jag älskar dig!
Jag hatar dig,
du gör mig beroende,
och jag går nu,
kommer till dig
med en dikt.
Jag kysser din hud,
du älskade gud
så god.

*
Dikten uppläst


Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2016-09-29 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP