Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrktrappan 6


Prydnad
symbol för kyrktrappa
Gå! Gå!!! Jag
vill inte se dig,
men kom,
ramla i min famn,
viska mitt namn
så flyger vi
till himlens hamn.

*
Dikten uppläst


Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-04 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP