Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄTTA VIRKET II

En världsvan cosmopolit med smak för chockerande
frågor och med sensibelt kritisk blick för  det godtag-
bara, är  den  som inte ger  sig ,utan  idogt  fortsätter
bomba  ankdammen  för  att  skiten  ska komma upp
till  ytan,  där  de  mest  avskyvärda  företeelser  som
människor är behäfftade  med för sina syndfulla lust-
ar,medvetet,omedvetet och undermedvetet som däri-
bland kan nämnas poliser,domare, åklagare,barnläk-
are, psykologer, psykiatriker, lärare  mfl......klart  att
de är på vakt och gör allt de kan för att  projicera sin
skit på andra.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-29 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP