Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas stad


Snart skall vi resa
till min längtans stad
liten oro
resfeber förstås
men också gnagande tanke
tänk om den inte
är som jag längtat
vissa drömmar skall förbli
bara drömmar
så underliga tankar
vad skall jag drömma sedan?




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-30 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP