Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrktrappan 13


Prydnad
symbol för kyrktrappa
Gå
ut ur mitt liv,
men stanna hos mig!
Tvätta mitt hat
och häng
som moln på himlen!
Låt oss flyga
som änglar
och sjunga
Ordet!

*
Dikten uppläst


Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-15 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP