Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Susanne Ljung Adriansson för dikt-inspirationen.


Björkarnas guld

Björkarnas guld:
Höstens bonus
innan dystra november
låter allt försvinna
under en gråblöt filt.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-01 20:34



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Snyggt skaldat om det vackra nuet. Gillar dessutom kolonet
2016-10-10

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Kul att min dikt kunde inspirera till en annan dikt :-)
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP