Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VILSEFÖRD I TYSTNADEN, BORT OM

 

Där var sten i sten, rimmandes i frosten
Där var en stum sång i kvästa skrin
Vem kom då? Vem? Då hjärtat slets ut, av saknad?


- Där var tomt! Där var ingen! Övergiven.

- Du trodde så. Du såg oss inte bland skuggorna.
-

Härdades, gärdades av sten i det kalla.
Tårar isas i själens nakna kalhygge
i de första tårarnas famn var hon som
dirigerade spädbarnets vädjan
till dimmans flykt i... dis

Vem ser genom isens pansar?


- Där var tomt! Där var ingen! Ödelagt.

- Mången trodde så. Det fanns inget ljus i skuggorna.


Naturen är en obesegrad mästare, vars lidelse är otyglad.
Där var vatten, där var tyfoner och jordskred,
där var sprakande eldar och glödande magma
och där var ljudande blixtar
Eld!
Is upphör, stenar lossar, rullar

...och så...

Det är stilla, helt stilla, solen ler mjukt
över platsen där muren en gång låg
där gräset sjunger i gröna suckar
och en mild bris minner om löften


- Vi lovade en gång minns Du?


Löftet väl höljt i glömskans natt
blottläggs då morgonen rodnande gryr
leende vindar och Gudinnornas viskande hymn
hans smekande böner mjuk Ande är
män med ömhet som änglars mjuka vingslag
allt som en Mammas varma famn

Muren faller som en klippt navelsträng
Uttjänt

Höfterna dansar magen fri,
pärlemor i naveln skimrar i danslågornas sken
mjuka varma brisen ler omfamnande
ety Du är hemma nu
....i hjärtat

- Vet Du liten?
- Vi höll solen och Ditt hjärta längs hela vägen,
när Du famlade blint och höll andan stumt...
- Vi vaktade varje andetag i väntan på ett Nu.

- Du!
- Du bildar tonen i profetians sång

I N T A R Z I A

© Ord & Astro Vedic Art - DominiQue NVC Costa

 


Musik: Pink Floyd - The Wall - Oriental version
https://www.facebook.com/32848633159/videos/10153708962043160/?pnref=story.unseen-section


.................
OBS!
Är i kontemplation och Jag tackar på förhand för eventuella applåder och kommentarer här öppet, och ej via mail: Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥ Lyckoönskningar, kärlek till Dig och ha det underbart Gott!. Tack att Du läste ända hit. LoveBless ♥

Tisdag den 4 oktober Kärlekskapitalets år 2016 eft.Kr




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 441 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-04 10:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Skapandet du driver in oss läsare i, vi som kan och vill läsa dig dina såååååå vaaaaackra sinnligt kloka ord, som rinner in rakt in och vidrör varje uns av livsenergi!
2016-10-05

  S-E Forslin/same
Applåderrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - för Din innerligaste BÄSTA, DominiQue Nvc Costa =D
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen