Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att komma hem

Att komma hem
efter resan till Venedig
är en väntan och anpassning
bilderna i mitt huvud
av de gamla husen och kanalerna
och alla broar med slitna marmortrappor
måste få sin plats
i minnets album
och finna sin ro
men ännu gungar mina drömmar
som Canal Grandes Vaporetto




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-06 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP