Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första möte

Pirrande magen
Adrenalinnivå hög
Duger jag för dig?




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 202 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-07 18:56



Bookmark and Share


    jaybird
Det är sådan stark rörelse i dessa rader.
En darrande beslutsamhet.
Handsvetten känns.
2016-10-07

    ej medlem längre
En härligt spännande stund - det första mötet.
2016-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén