Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland hände det en söndag eller fredag, på en litet annan tid och plats. Ibland blev gossen bara medvetslös av svaret, ibland låg han i koma eller fick något organ demolerat. Men svar på tal gav hon i alla fall.


Om det är tisdag




Hon blev hotad av en liten grupp människor ute för att ställa till bråk med någon som inte verkade kunna försvara sig. Så när ledaren verkade som göra sig farlig genom att uttala sig släppte hon ifrån sig en sådan där suck som hon sett revolvermannen i en film göra vid en utmaning. Någon ville utmana honom och det var i och för sig bara en film, men sucken skulle markera hur trött han var på att bli utmanad och som tvingad att döda sin motståndare. Nu brukade det inte gå riktigt så långt i hennes verklighet. Det var ju trots allt en civilisation hon levde i. Så han fick den där versionen från henne som brukat ha viss effekt ibland.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-24 07:15



Bookmark and Share


  ULJO
Ett männiksoöde
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP