Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöplig bagatell 185

 

 

Kärlek och vänskap

går han i hand fram tills dess

attraktion uppstår

allt som varit förut dör

först när passionen är slut

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-08 13:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som poesi går den väl an, men som
kunskap om livet den känns gammal,
gisten som en eka, i en sådan kan
en finna ro eller väl ystert dansa, leka.
2016-10-09

    ej medlem längre
Kärlek och attraktion är väl samma sak?
Visste inte jag hade fel
2016-10-08

  Larz Gustafsson VIP
I en episod av "Seinfeld" avhandlas detta, då Jerry & Elaine försöker att vara mer än vänner fast fortfarande "bara vänner".
"The Complex World of Johnny Rotten", som en intervju på skivan "Some Product" heter.
2016-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP