Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betonglunga 2


vattendroppens yttersta omkrets
spänningsgränsen inackorderad
Teshimas vätskefyllda betonglunga
kargt själsligt fulländad

min tanke söker dig ofta
du ligger lågt
likt en älgflugas skyddsställning
klamrar du dig fast i den gröna jorden

ditt lugn smittade av sig, nästa anföll
jag gjorde mitt yttersta
för att inte störa
för att inte trampa snett

vi trängde oss in i dig
som de andra
vi skärskådade ditt yttre skal
som de andra
vi problematiserade din existens
som de andra

du svarade
med ett uttryckslöst leende
bistert varmt

skyddsrummets motsägelsefulla trygghet




Fri vers av Bralin
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-10 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin