Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt-Rimmat 12


Prydnad

På sitt älsklingskafé
fick han se
något nytt.
När han tytt
namnet på denna flaska
ville han vaska.
Slå ut
utan prut
konjak i vasken i köket.
Pappa betalar försöket.

*

Prydnad




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-02 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP