Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrktrappan 17


Prydnad
symbol för kyrktrappa
Du falska sanna
stjälpare hjälpare.
Jag säger nej
och ja.
Din varma hand
renar mig,
fyller mig
med livsmod,
dina kloka ord
visar vägarna.
Låt oss
vila
i tidens början!

*
Dikten uppläst


Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-21 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP