Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrktrappan 18


Prydnad
symbol för kyrktrappa
Krymp till ingenting,
väx till hela världen,
stenhjärta frihetskälla!
Dina kärleksfulla händer
fyller mina skålar.
Din kyss
ger kraft att leva,
och livet
är vår himmel.

*
Dikten uppläst


Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-24 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP