Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

♥ Kyrktrappan 22


Prydnad
symbol för kyrktrappa
Nej,
aldrig att jag
ser på dig,
men jag tittar
hela tiden.
Ditt hjärta
en rik skatt,
dina bröst
den trygga sömnens
kuddar.
En gång
såg jag ditt leende,
evighetens ögonblick.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-11 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP