Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

♥ Kyrktrappan 23


Prydnad
symbol för kyrktrappa
Jag älskar dig
så mycket
att jag hatar dig.
Din rena tanke
väcker smutsiga minnen,
ditt levande leende
så hånfullt.
Låt mig
vara ett med dig
och plocka
dina ögons sommarblommor
så länge
det finns klockor!

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-27 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP