Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta Ut Smöret 2


Prydnad
symbol för smör
Jag sökte
kärlek
och fann den.
Sedan sökte jag
medkänsla
och fann den.
Till slut
sökte jag
den olösbara paradoxens lösning
och fann den.

*
Dikten uppläst


Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-28 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP