Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söka sig själv 24


Prydnad

Kärleken är positiv
och därför negativ.
Hatet är definitivt negativt.
Så bara den neutrala
medkänslan
är värd att sträva efter.
Men ska man inte sträva
att inte sträva?

*
Symbol för min terapi
Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-29 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP