Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är relativt


Storkok...bagatell 193

 

 

Önskar ogjort men

för sent ångra de misstag

man redan har gjort




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-14 16:12



Bookmark and Share


  SweetTouch
Hm...blir nyfiken på vad det kan ha varit för ett storkok...?
2016-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP