Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅ KAN MAN OCKSÅ SÄGA

Om allt man har att säga,

är att man ingenting har

att säga, har man ändå

på sätt och vis, sagt allt !




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-14 22:14



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Hm !....för när du ingenting sagt,har du ändå sagt nånting.
2016-10-15

  Johan Strömstedt
Skulle kunna vara texten på en stämpel.
Sen är det upp till var och en hur hårt man skall trycka
2016-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP