Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allting, hela livet, sker allting, I denna stund - In this moment www.liselottefluhr.se


Lövet leker tafatt med livet

Kanske kan allting vara som det är
Utan förändring
Fastän allting förändras
Hela tiden
I denna stund - In this moment
Lövet leker tafatt med livet
Höstglöden färgar himlen röd
Mjuka lövord prasslar
Går sönder av svek
Gula, orange, röda
ligger löven under fötter
Där de söker sig in
till sanningen
Med förändring färgar höstglöden
himlen röd
I denna stund - In this moment




Fri vers av Liselotte Fluhr
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-15 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liselotte Fluhr
Liselotte Fluhr