Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÅDESPELAREN OCH POLITIKERN

Det måste vara en befriande känsla från sig själv,

att få söka vara någon annan än den man är, 

så pass trovärdigt att människor tar en för någon

annan,vilket är förbehållet professionella aktörer,

där ofta politiker utmärker sig.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-16 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP