Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din vetenskap


Prydnad

Kärlek
är din vetenskap,
Ditt hjärta
mäter känslorna,
dina tankar vet
mina behov,
och din vilja
en klar källa.
När du föreläste
Sanningen
lyssnade jag
tills jag visste.

*
Dikten uppläst


Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-03 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP