Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

♥ Du är allt


Prydnad

Jag sysslar med dig
vad jag gör,
varje text
varje bild
är du.
Hjälp mina händer
forma ditt du!

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-10 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP