Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

♥ Kärlekens hantverk


Prydnad

Kärlekens hantverk
utvecklat till konst,
dina händer formade mig.
Jag var ju ingenting
men blev
både himmel och jord,
en urna innehållande
allt.
Får jag viska ditt namn?

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-06 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP