Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns du kvar?

Hej min fina

Hur mår du i din bubbla. Jag hoppas du mår bra.
Svårt att veta ibland då jag inte når fram. Ibland glimtar
det till i dina ögon och jag ser ett minne skymta fram.
Ibland spritter det till i benen när du hör någon gammal melodi.

Jag saknar tiden när vi kunde nå fram till varandra.
Jag känner din frustration över att inte kunna göra det
du alltid kunnat, att inte kunna klara dig själv. Du är fortfarande
en del av mig även om du inte längre känner igen mig.

Skulle önska att jag kunde dela min glädje och sorg med
dig inte bara krama ett tomt skal.

Jag vet att vi kommer mötas igen på andra sidan och skratta
och prata som förut även om det kommer ta en liten tid.
Du är ändå fortfarande min trygghet

Kram din dotter

P.S Vi syns på fredag som vanligt...

 

 

 




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-21 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP