Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barns maktlöshet


Maktfullkomlighet

Barn har ingen makt
inbilla dig inte
att det finns
"elaka ongar"
det finns bara
felbehandlade barn
försummade barn
barn, som ingen lyssnar på
vilsna barn
med blåmärken i själen
i väldigt tidig ålder








Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-19 17:49



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det är tyvärr så och du skriker ennsanning alla bör ta till sitt hjärta! Barn är inga monster! Bra rutet!
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP