Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söka sig själv 25


Prydnad

Känslorna finns i psyket,
att känna
är att tolka känslorna
med kroppen huden känseln.

Pojke vill inte
vrede,
pojke låsa
vrede,

pojke låsa
alla känslor.

Så mötte jag dig
och du hade
nyckeln
till mitt lås.

*
Symbol för min terapi
Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-31 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP