Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

♥ Söka sig själv 28


Prydnad

En ilskeimpuls,
och jag tänkte
vreden är farlig,
en ynklig vredesimpuls
och jag ville
kontrollera.
Total kontroll
min roll.
Men jag ville inte mera,
sluta kontrollera!
Trots inre kontroverser
skrev jag många verser,
små viljebloss
som bände loss
min vrede,
men inte leva ut,
ingen fara,
känna bara.
Fri till slut!

*
Symbol för min terapi
Logotype för Poeten Salvador




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-07 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP