Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limmad men glömd

 

 

 

Stolen

i bondrokoko

hade ett brutet ben

Jukka han

hade en bruten själ

 

vi lyckades limma

stolen

men Jukka

tog för mycket bedövning

och dog

 

nu är det ingen

som sitter på den limmade

stolen

i bondrokoko

 

den står bortglömd

ensam

i ett övergivet stall

övertäckt av duvspillning

och hyvelspån

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-19 20:46

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande text.
2016-10-20

    ej medlem längre
Märklig stol vilket intressant liv den fört!
Fin text! :)
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP